A Reason To Dance - Radio G! Forums

You are not logged in.

#1 09-11-2017 7:23:13

Hadity
Member
Registered: 09-11-2017
Posts: 6

The Vans Sk8-Hi Gets a Limited-Edition Punk Rock-Inspired Makeover

Det er næsten faldet, hvilket betyder, at det igen er tid for en stabil strøm af nye "hvede" sneakers at ramme hylderne og fortsætte den tendens, der har været i gang i nogle år nu. Årets sæson af tan nubuck sneakers inspireret af den klassiske Timberland workboot vil omfatte dette rene tilbud fra reebok classic Leather. Men det er ikke bare nogen klassisk læder, da disse bringer tilbage "Ripple" -sål design med toothy riller til noget ekstra trækkraft og bare en smule flair til den ikoniske silhuet.


vans old skool har netop udgivet i en ny farvevej, der indeholder Vans 'elskede checkerboardprint. Denne Old Skool har et lærred på hovedparten af det øverste, der er gjort i et sort-hvidt tavlermønster, som mange mennesker ved og elsker. Sort nubuck kan ses på tå og hæl for subtil kontrast. Andre detaljer omfatter en polstret krave, hvid læder inderside, hvide læder formstripes, en vulkaniseret gummimidsåse og en tyggegummi vaffel ydersål.


Der er ikke mindre end et dusin vans u sk8-hi dækket med pink, men den seneste er 46 MTE DX i "Sepia Rose." Suede øvre er dyppet i støvet rosa mens sidestripe er læderbelagt. Den polstret krave og Scotchguard 3M protector gør det til en pålidelig indtrængning i regn eller skinne. Endelig går Sk8-Hi ned til en tyggegummi midsole.Shop "Sepia Rose" i udvalgte Vans-forhandlere som asfaltguld, prissat til $ 130 USD. Se også på den nye Slim "Blossom".

Offline

Board footer

Powered by FluxBB