A Reason To Dance - Radio G! Forums

You are not logged in.

#1 09-11-2017 7:16:54

Hadity
Member
Registered: 09-11-2017
Posts: 6

nike classic cortez

Nike is samengekomen met het OHSU Doernbecher Children's Hospital om een nieuwe kleurenweg van de nike air max 90 te ontwerpen die morgen morgen voor het publiek wordt uitgebracht. Ontworpen door OHSU Doernbecher Children's Hospital Patiënten Joe MacDonald, Sophia Malinoski en Ethan Frank, de schoen bevat ontwerpelementen uit de Oregon Football uniform, die ze ook ontworpen hebben, inclusief inspirerende graphics, modern gebruik van kleurvervuiling, camo patronen en persoonlijke slogans voor de kinderen. Alle opbrengsten van de verkoop zullen een kinderfonds voor kinderen op het Children's Hospital van OHSU Doernbecher ten goede komen.


Je kunt ergens niet overgaan zonder deze zeldzame duizendjarige roze te hebben. Hopelijk heb je veel roze schoppen gehad. Ontmoet de nieuwste versie van de nike classic cortez in "Light Bone / Particle Pink." De schoen is gebouwd met een premium lederen top, hoofdzakelijk bedekt met room en accentueerd door roze, tong, zijpanelen en hakscharnieren. . De afwerking van de look is de iconische dag van de dag. Met een bijpassende roze streep. Bekijk dit paar door door te scrollen.


Iedereen houdt van bourgondië / maroen, toch? Als je ja hebt geantwoord, dan heb je een goede kans dat je een fan van deze nieuwe kleurweg van de nike air huarachezal worden. Als je een golf wilt rijden, gaat de Nike Air Huarache door Laat de nieuwe kleuropties los met deze Team Red-kleurweg, die een van de beste in het recente geheugen is. De comfortabele runner wordt bedekt in de donkere schaduw van rood in het hele mesh, synthetische en neopreen bovenkant met een contrasterende witte middelzool. off is een zwarte rubberen zool.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB